GYIK

Q?

Kiket takar a Pro-akciócsoport elnevezés?

A.

A négy alapító tagja a Pro-akciócsoportnak a HPM Kft., a Tudásaudit Kft., a Humán Aspektus Kft. és a Proakció Kft. A részletes információkat megtaláljátok rólunk a linkek között és az oldalon is. Mindannyian más és más területet képviselünk az üzleti folyamatokban. Bővebb információért keressétek kiadványainkat vagy olvassátok a weboldalt!

Négyünk gondolkodása és üzleti hozzáállása annyira közel áll egymáshoz, hogy nem szabadott elszalasztani azt az alkalmat, hogy együtt dolgozhatunk.

Q?

Még mindig az ingyenesség. Hogyan tartjátok fenn majd a közös weboldalt, adatbázist?

A.

A weboldalt non-profit módon tervezzük üzemeltetni. Tagdíj bevezetését egyelőre nem tervezzük. Az oldalon lesznek bizonyos igénybe vehető extra szolgáltatások, amik díjfizetés ellenében rendelhetőek. Ezen kívül hirdetéseket is el lehet helyezni az oldalon a szakmai partnereknek. Ezekből a bevételekből fogjuk fedezni az oldal fenntartását.

Q?

Milyen extra szolgáltatásokat lehet majd igénybe venni?

A.

Extra szolgáltatásnak minősül majd az oldalakon szereplő információk hivatalos lefordítása, a tagsági csomagban szereplő email-címeken felüli plusz email-címek, nagyobb tárhelykapacitás; bonyolultabb grafikai megjelenés…

Q?

Kötelező a fórumokon, programokon való részvétel a tagok számára?

A.

Természetesen nem lesz kötelező, de akkor hogyan szeretnétek kapcsolatot építeni a többiekkel és tájékozódni a változásokat illetően?

Q?

Elkövethetek olyat vagy lehetek annyira passzív, hogy megszűnik a tagságom?

A.

Reméljük erre senki esetében nem fog sor kerülni. Igyekszünk elkerülni. Megbeszéléseink során csak egy-két eset merült fel, például, ha szándékos anyagi károkozás vagy hitelrontás történik a tagok között, vagy ha valaki gazdasági bűncselekményben vesz részt.

Q?

A tagok maguk is tudnak módosítani az adatlapon vagy ezt csak az admin teheti meg?

A.

Természetesen a tagok hozzáférést kapnak saját felületükhöz.

Q?

Ha az oldalon keresztül rendelnek meg tőlem egy szolgáltatást, akkor is kell adót fizetnem?

A.

Természetesen igen, mivel nem rajtunk keresztül történik az értékesítés. Mi csak a helyet biztosítjuk és a kapcsolatot, de a szolgáltatást te adod, így a számlát is te állítod ki.

Q?

Miket kapok a tagságomért cserébe?

A.

Hozzáférést egy internetes felülethez, ahol mindenki fenn lesz, aki számít. Használhatjátok a logót, mint védjegyet, kaptok tulajdonképp egy informatív honlapot és lehetőséget arra, hogy részt vegyetek azokon a rendezvényeken, amelyek csak a tagok számára nyitottak.

Q?

Milyen rendezvényeket terveztek?

A.

A Pro-akciócsoport a féléves beszámolókat tartja ésszerűnek, melyeknek megbeszélése nyílt ülésen zajlik. Ezen kívül havi, klubbeszélgetéseket tartunk, vállalkozói esteket, webshopokat és workshopokat.

Q?

Ki tudok lépni a szervezetből?

A.

Természetesen erre is van lehetőség, de nem látunk olyan okot, mely indokolttá tenné a jövőben ezt, hiszen annyi előnnyel jár a tagság.

Q?

Az oldal belföldi vagy inkább külföldi vonatkozású?

A.

Egyelőre belföldi partnerekben gondolkodunk.

Q?

Terveztek pontgyűjtő kártyát, kedvezményeket az érdeklődőknek, ha a védjegyes vállalkozásokat választják?

A.

Igen, tervezzük. Ennek módja egyelőre még megbeszélés alatt van.

Q?

Milyen kötelezettségeim vannak a csatlakozás után?

A.

Tartsd be az Etikai Kódexet! Használd a védjegyet rendeltetésének és az előírásoknak megfelelően, valamint tiszteld a többi tagot azzal, hogy etikus magatartást tanúsítasz.

Q?

Lehetek tagja a Pro-akciócsoportnak, ha más szervezetnek is a tagja vagyok?

A.

Természetesen. A több tagság nem kizáró ok. Viszont ez esetben arra kérünk, hogy információt ne szállíts a körök között.

Q?

Ingyenes a tagság? Miért éri ez meg az akciócsoportnak?

A.

Igen, ingyenes. Szeretnénk a szakmák képviselőit mi magunk is jobban megismerni a későbbi együttműködések reményében, ugyanakkor ha az a gazdasági ág, amelyben a céged szerepel, jobb mutatókat hoz, akkor az neked is jó és azoknak is, akik még szintén részesednek belőle a multiplikátor hatás által.

Q?

Miért hasznos a weboldal a felhasználónak?

A.

Egy honlapon megtalálja a különböző szolgáltatásokat: pályázatírás, projektmenedzsment, tanácsadás, fejlesztés, disszemináció, rendezvényszervezés, szállás és catering szolgáltatások.

Q?

Miért hasznos az együttműködés a csatlakozó szervezetnek?

A.

Mert egy honlapon, egy közös vizuálé alatt tud együttműködni a többi szolgáltatóval. Így egymás szolgáltatásait erősítik.

Q?

Hogyan tudok a Pro-akciócsoport tagja lenni?

A.

Jelentkezz az info@pro-akciocsoport.hu e-mail címen és a regisztráció után csatlakozz térítésmentesen a csoporthoz!