Ajánlások

A Proakció Kft. hosszas tanakodás után döntött úgy, hogy a HPM Kft-t választja és választását nem bánta meg, hiszen egy igen jól felkészült, szakmailag kitűnő referenciákkal rendelkező céget sikerült megbíznia a vállalkozáshoz kapcsolódó projektek menedzselésével.
A közös munka folyamán meggyőződtünk arról, hogy a HPM Kft nem csak kiemelkedő saját szakterületén, hanem egyéb üzletviteli folyamatokban is otthonosan mozog
A saját tapasztalatinkat és más cégek beszámolóit alapul véve alkalmasnak tartottuk őket arra is, hogy beszéljünk egy esetleges létrejövő szövetségről, hiszen ugyanazon üzleti célokat tartjuk szem előtt és azoknak eléréséről is hasonlóan gondolkodunk.
A céget maximálisan ajánljuk azoknak, akik folyamataikat szeretnék áttekinthetően végigkövetni és egy olyan mentor segítségét kérni az üzleti életben, akinek nem csak addig számít az ügyfél, míg kifizeti a szolgáltatást.

Proakció a HPM-ről,

Cégünk, a Proakció Kft a személyi állomány tudásának felmérésekor nem olyan rég azt vette észre, hogy habár a cég és munkatársai piacképesek és rátermettek, például az IT szektor újdonságait és a munkát megkönnyítő felszereléseket, programokat csak csekély mértékben ismerik. Ekkor vettük fel a kapcsolatot a Humán Aspektus Kft-vel és közös munkára hívtuk őket. Az együttműködés kölcsönösségének egyszerűsége minket is lenyűgözött, ugyanis közel minden pontban megegyezett a véleményünk az értékítéletünk. Képzésszervezési tapasztalataiknak köszönhetően vállalkozásunk költséghatékonyan tudta megoldani ezt a problémát és elégedettségünknek többször hangot is adtunk.
Mind cégként, mind szervezetként szívből ajánljuk a Humán Aspektus Kft-t, ugyanis hírnevükre méltóan rászolgáltak.

Proakció a Humán Aspektusról,

Az együttműködésünk a Tudásaudit Kft-vel a közelmúltban kezdődött, de ezidáig teljes mértéken meg vagyunk elégedve. Az ő általuk képviselt szervezetfejlesztési feladatkör szorosan együtt jár az általunk képviselt tanácsadói tevékenységgel, így a közös munka során kiegészítjük egymást.
Örülünk továbbá annak is, hogy mindketten szerepet vállaltunk a Pro-akciócsoport megalapításában, mert hiszünk abban, hogy a szervezet csak úgy fejlődhet, ha megelőzi versenytársait az előrelátásával és belső innovációjával.

Humán Aspektus a Tudásauditról,