Infini Innováció Kutató, Fejlesztő, Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Infini Innováció Kutató, Fejlesztő, Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Vállalkozásunkat a 2010-es év végén alapítottuk. Az InfiniInnováció Kft. elnevezés hűen tükrözi céljainkat. A természetes környezetünk - különösen,ami az elmúlt bő két évtizedet illeti - soha nem tapasztalt módon ésgyorsasággal változik, amihez alkalmazkodni kell. Ennek az alkalmazkodásnak akulcsát a magas hozzáadott értékű tevékenységekben látjuk.

Az innováció és technikai haladás viszont sohasem valamilyen egyéb cselekvés "mellékterméke", ezt minden esetben magunknak kell megteremtenünk. Vállalkozásunk tevékenységeinek jelentős része éppen ezért az innovatív megoldásokat kutató/alkalmazó projektekhez kapcsolódik.

A saját projektjeink mellett az informatikai fejlesztésektől, a biológiai kutatásokon vagy éppen mezőgazdasági technológiák fejlesztésén keresztül, a társadalmi vállalkozások szociális szolgáltatásainak bővítéséig több, mint 100 sikeres projekt megvalósításában vettünk részt.

Napjainkban elenyésző azon vállalkozások száma, melyek megengedhetik maguknak, hogy egyetlen piaci lábon álljanak. Viszont minden vállalkozás esetében kulcsfontosságú az, hogy világosan lássa maga előtt a céljait és beazonosítsa azt a két-három (legfeljebb négy) szegmenst, amire kiemelten fókuszál. Esetünkben e szegmensek mind az innovatív megoldásokhoz, fenntartható projektekhez kapcsolódnak és az informatika, energetika, műszaki kutatás-fejlesztés, turizmusfejlesztés területeit érintik.

Kapcsolat

Infini Innováció Kft.

Szent István tér 11/B.

Nyitvatartás: H-P 09.00-17.00

Email: info@infini.hu

Telefon: +36 1 7807470