Tudásaudit Kft.

A Tudásaudit Kft. egy kaposvári székhelyű, 2013 végén alapított kis cég, amely egyre jobban berobban a köztudatba, köszönhetően akkreditált képzéseinek.

Jelenleg öt képzés akkreditációját szervezi a Tudásaudit Kft., ezek többsége azt a célt szolgálja, hogy a munkahelyünkön minél jobban helyt álljunk. Együttműködés és motiváció a mindennapokban című képzésük felkészít arra, hogy ne fásuljunk bele az esetlegesen sablonos munkába, hanem folyamatosan motiválva magunkat és kollégáinkat, közös célokat kitűzve fejlesszük magunkat és cégünket. A kommunikáció (írásbeli, verbális, non-verbális), érvelés és tárgyalástechnika pedig kifejezetten fontos, hiszen bárhol is dolgozunk, a legjobb viszony kialakításához megfelelően kell kommunikálnunk. Mindez nem csak a dolgos hétköznapok során, de a magánéletben is hasznos tapasztalat. A fentiek mellett a Tudásaudit Kft. lehetőséget nyújt a megállapodáskötés minden részletének megismerésére, melyek birtokában a számunkra legkedvezőbb egyezségeket tudjuk kötni.

A fenti témákkal bizonyos szinten mindenki tisztában van, de ha igazán ki szeretnénk emelkedni, akkor mindenképp érdemes tovább képezni magunk az akkreditációk egyikén.

Tovább a cég weboldalára